Een quote die wat ons betreft niet vaak genoeg herhaald kan worden. “Working on you is the best thing you can ever do”. Als je het leest weet je dat ie waar is, maar handel jij er ook naar?

Naarmate je ouder wordt lijkt het wel of voor jezelf zorgen minder een prioriteit wordt. Het leven is druk, je dagen en daarmee de week vliegt voorbij. Je voelt zelf ook dat het voor jou beter is om wat te veranderen, maar naarmate je langer wacht wordt het lastiger om echt iets op te pakken.

Denk bijvoorbeeld aan die kilo’s die er de laatste jaren zijn bijgekomen. Bij de eerste kilo’s extra wist je al dat het verstandig was om er iets aan te doen. Toch heb je het niet gedaan. Je verjaardag komt eraan, dus dan wil je nog één keer gezellig met de rest een stukje taart eten. Je hebt dat weekend net een etentje. Over een paar weken ga je met vakantie en daar wil je ook echt niet op je eten letten. En zo zijn er talloze verhalen die jij jezelf verteld die ervoor zorgen dat je nog niet hoeft af te vallen.

Ook voor mij gold dat ik ooit echt een keer zou gaan afvallen. Ik heb mezelf dat verhaal een jaar of 5 verteld. Ik was domweg te druk met mijn puberende kinderen, mijn pas gestarte bedrijf, de afspraken in het weekend en het huishouden. Ik heb gewacht tot er bijna letterlijk een noodzaak was. En als ik terugkijk heb ik vooral spijt dat ik niet veel eerder ben gestart met afvallen en het veranderen van mijn lifestyle.

Wil je wel, maar weet je even niet waar je moet beginnen? We helpen je graag op weg! Stuur ons dan een berichtje en wie weet kunnen wij je helpen.